Eleganta si Rafinament

Complexul Dorna din Mamaia este un spatiu dedicat privilegiilor. Satisfactia clientilor nostri este in centrul atentiei intregului personal al hotelului.  

Despre noi

Confortul oferit la standarde internationale este rezultatul modernizarilor realizate in anii 2022-2023, hotelul fiind integral renovat in prezent.

Hotelul Dorna este situat la 2 km de parcul acvatic Aqua Magic din Mamaia. Cazinoul din Constanţa se află la 10 km. De asemenea, oaspeţii pot vizita insula Ovidiu de pe lacul Siutghiol, aflat la 3 km şi accesibil cu vaporasul.

Situat in Nordul statiunii Mamaia, hotelul este pozitionat la 200 m de apa marii, oferind clientilor acces gratuit la plaja Dorna, privata si recent amenajata dupa cele mai inalte standarde.
 

Complexul Dorna are o pozitie privilegiata, cu vedere spre lacul Siutghiol si spre Marea Neagra. Complexul detine o frumoasa gradina interioara, doua piscine si loc de joaca pentru copii.

Orasul Constanta, cu atractiile sale printre care se numara Parcul Arheologic, Piata Ovidiu si Farul Genovez se afla la 10 km sud de Complexul Dorna.

Facilități

Camere

Complexul Dorna va pune la dispozitie 142 camere duble si 5 apartamente, decorate modern, cu mobilier nou si confortabil. Toate camerele au balcon cu orientare spre mare sau spre lacul Siutghiol.

Contact

Trimite un mesaj

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Securitatea
Scroll to Top